Nieuws

Diverse KORTINGEN

Casa da Fernanda. Van 1 november tot 22 december geven wij een flinke "najaarskorting" op een verblijf in ons natuurhuisje. Kortingen van meer dan 30% op de prijs voor een nacht. De korting geldt voor een verblijf van 1, 2 of 3 weken. Een nog langer verblijf behoort ook tot de mogelijkheden. Neem dan contact met ons op.

Alle B&B-kamers. Van 14 oktober tot 31 oktober geven we een flinke "herfstkorting" van 20%. Voorwaarde is dat u minimaal twee nachten bij ons verblijft.


Nieuwe Service: de Quinta Vale Porcacho APP

Quinta Vale Porcacho heeft een nieuwe Service voor haar gasten, de Quinta Vale Porcacho APP. Een handige tool die u gratis kunt downloaden op uw mobiele telefoon. De APP staat boordevol informatie over de Quinta zelf, maar ook wat er allemaal te doen is in de omgeving. Natuurlijk hebben we handige websites opgenomen, maar zijn de restaurants en bezienswaardigheden ook aangeven via Googlemaps. Heeft u het gebied van de Beiras gedownload, dan kunt u offline gebruik maken van google en zo heel makkelijk uw bestemming vinden.

De APP is te downloaden via onderstaande link. U vult uw telefoonnummer in en vervolgens kan de APP worden gedownload.

Link naar Quinta Vale Porcacho APP  https://guest.app.link/w3Eqa0fPYA

We hopen dat u er veel plezier van zult hebben. Natuurlijk hebben we naast de APP ook nog het Informatieboek op papier. Voor een groot deel overlapt dit met de informatie in de APP, maar soms geeft het een aanvulling op de APP.

 

Gratis WIFI

Gratis koffie & thee
Het verbruik van koffie en thee is in de prijs inbegrepen. In de algemene ruimte (Casa Principal) staan gedurende de gehele dag koffie en thee voor u klaar of wordt vers gezet.  
  

Reserveer een kamer »

Website: A Vida Boa