Quinta op landgoed van 6 hectare

Combinatie van B&B en ecologische landbouw

Quinta Vale Porcacho was voorheen een van de grootste boerderijen van het dorp, waar een gemengd bedrijf werd uitgeoefend. De Quinta is dit nog steeds, maar nu met als hoofdactiviteit een kleinschalige B&B met 9 luxe kamers en een studio. Tweede activiteit is de ecologische landbouw met wijn, olijfolie en fruit.

Luxe kamers en zeer veel privacy

De Quinta is een klein dorp op een landgoed van zes hectaren. De kamers zijn verspreid over een vijftal huizen, hebben zeer veel privacy, maar liggen toch op korte afstand van Casa Principal. De kamers zijn ruim met luxe badkamers, comfortabele bedden (minimaal 160cm breed en 2 meter lang), beschikken over wand-/vloerverwarming en zijn geïsoleerd met ecologische materialen.

Ecologische zwemvijver

Wij zijn zeer trots op onze ecologische zwemvijver van ruim 200 m2, die volledig tussen de rotsen is gebouwd. Een werkelijk fabuleus uitzicht vanuit het zwembad geeft u een paradijselijk gevoel.

Diner en lunch op verzoek

Op verzoek willen wij graag voor u koken. Voor € 19,50 per persoon serveren wij een heerlijk driegangen menu. Dit is inclusief amuse, water, 1 fles wijn per 2 personen, en koffie. Wilt u overdag lekker helemaal niets doen dan kunnen wij ook een lunch voor u verzorgen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden

Nieuws
Korting bij direct boeken
Lees meer »
Het zwembad Het zwembad Een van de gezamenlijke tuinen op Quinta Vale Porcacho Olijfolie van het huis Een amuse Uitzicht vanaf het terras Quartos Caseiro en Rustico Quinta Vale Porcacho - zonsondergang QVP - druivenoogst 2012 klik voor grote foto
Website: A Vida Boa