Boekingsvoorwaarden – algemene huurvoorwaarden van

Natuurhuisje “Casa da Fernanda”

Er geldt een verblijf van minimaal 5 nachten, geen vaste wisseldag.

Gastenkamers

Geen vaste wissel dag, minimaal verblijf van 2 nachten.

Algemene voorwaarden voor zowel natuurhuisje als de gastenkamers

Reserveren kun je per email via het reserveringsformulier. Als de door je gereserveerde periode beschikbaar is ontvang je een bevestiging met daarin de betalingsgegevens. Uiterlijk 7 dagen na ontvangst van de bevestiging betaal je een voorschot van 35% van het huurbedrag. Na ontvangst van het voorschot is de boeking definitief. Door te betalen geef je aan de huurvoorwaarden te accepteren. Het resterende bedrag betaal je 4 weken voor aankomst. Bij reserveringen binnen 6 weken voor aanvang van de huurperiode dient de gehele huurprijs ineens te worden betaald.

Alle tarieven staan vermeld in euro’s en zijn inclusief leidingwater, elektriciteit, beddengoed, handdoeken, keukenlinnen, eindschoonmaak en tijdens het “stookseizoen” de pellets voor de kachel.

Betalingen zijn niet terug vorderbaar. Wij adviseren ten zeerste dit risico te dekken door een annuleringsverzekering af te sluiten. Besluit je geen annuleringsverzekering af te sluiten, dan is dit risico volledig voor de gast. Kunnen wij  – in het laastste geval – de geboekte en geannuleerde periode weer geheel of gedeeltelijk verhuren, dan wordt het restant bedrag, na het in mindering brengen van de kosten of kortingen, aan je gerestitueerd.

De gastenkamer of het natuurhuisje is beschikbaar vanaf 15.00 uur op de dag van aankomst tot 11.00 uur op de dag van vertrek. Als dit problemen oplevert vanwege uw reisschema, kunnen we daar andere afspraken over maken.

Het zwembad is gedurende de warme maanden te gebruiken. Kinderen jonger dan 12 jaar moeten worden begeleid door een volwassene. B&B Quinta Vale Porcacho is niet aansprakelijk voor ongelukken in en rond het zwembad.

Voor uw komst is de kamer of natuurhuisje schoongemaakt. De kamers worden dagelijks schoongemaakt. Voor het natuurhuisje geldt dat je dit tijdens jouw verblijf zelf schoon houdt en afval, flessen en papier zelf afvoert.

Heb je klachten, dan stellen wij het op prijs indien je deze zo snel mogelijk doorgeeft, zodat deze kunnen worden verholpen. De reis naar onze bestemming en uw verblijf op Quinta Vale Porcacho is voor eigen risico.

We raden je aan een reisverzekering af te sluiten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken en kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade, verlies of diefstal van/aan uw eigendommen. Het gebruik of betreden van de gastenkamer, natuurhuisje, terras, tuin en zwembad valt onder uw verantwoording.

Contact

B&B Quinta Vale Porcacho
Karin Immerzeel & Jan van Loon
Póvoa de Midões - Tábua
Portugal
Licentienummer 5588/TR

info@quintavaleporcacho.com

+351 917 030 056
(Telefoonkosten volgens kosten eigen provider)

According to the law we have a complaints procedure.